Regisztráció

Helyszín: Kecskeméti Baptista Gyülekezet (Kecskemét, Szent-Györgyi Albert u. 23., térkép)

Időpont: 2019. május 10-11.

Jelentkezési határidő 2019. március 31. Kérjük, hogy a szervezés megkönnyítése érdekében jelentkezz minél hamarabb, jelentkezésed azonban csak a konferencia részvételi költségének átutalása után válik érvényessé.

A tavalyi nagy érdeklődés miatt az idén egy nagy méretű rendezvénysátorban fogjuk tartani az istentiszteleteket. A befogadó képessége 600 fő. Így sokkal több embert tudunk fogadni, mint tavaly. Ezért bátorítjuk a lelkipásztorokat, hogy amennyire lehet, hozzák el magukkal a teljes elöljáróságot. Sőt nyugodtan hozzátok el a kulcs szolgálattevőket is. Vágyunk, hogy ez a nagy sátor megteljen, hogy minél többen tudjuk együtt keresni Isten dicsőségét!

18 év alattiak (kiskorúak) jelentkezését nem tudjuk fogadni!

Az alábbi űrlapon egyszerre csak egy fő regisztrálhat! Több személy esetén többször kell az űrlapot kitölteni! Lehetőség szerint minden kitöltő a saját e-mail címét adja meg!

Frissítés (2019.04.01.)

A hivatalos jelentkezési idő 517 regisztrálttal lezárult. Mivel a sátorban még van hely, április 14-ig (vagy 600 főig) még fogadjuk a jelentkezéseket, de mivel a szálláshelyeket jó előre le kell foglalnunk, ezentúl a regisztrációkat csak szállás nélkül tudjuk felvenni. Köszönjük a megértést!

Frissítés (2019.04.05.)

A regisztrációt lezártuk. Aki nem tudott regisztrálni, kérjük az online közvetítésen kövesse az eseményeket.

Ide kattintva jelentkezhetsz

További kérdésed az antal.laszlo [at] fibermail.hu címen várjuk.